Pokoje a ubytovací kapacita

MOC a NĚHA - rodinný pokoj č. 25 a 26 - vhodný pro pár se třemi dětmi

Rodinný pokoj o dvou ložnicích pro 2 a 3 osoby, kde v ložnici pro 2 osoby (č. 25 Moc) je manželská postel, v ložnici pro 3 osoby (č. 26 Něha) jsou oddělené postele, koupelna je společná, přístupná z prostorné předsíně.

Pokoj je podkrovní, víceúrovňový, s příjemnými výhledy, vhodný pro mladší lidi (rodiče s dětmi) bez pohybových omezení.


---

Z pětilůžka dvojlůžko nebo třílůžko:

Pokoj 25 přednostně obsazujeme jako rodinný (tj. dohromady s pokojem č.26) pro dva dospělé a tři děti. Pokud ale není při Vašem zájmu o rezervaci na poslední chvíli takto plně obsazen a v hotelu není už žádný jiný volný dvoulůžkový nebo třílůžkový pokoj, nebo v případě Vašeho zájmu o konkrétní ozdravné téma, se kterým si zde můžete vnitřně pracovat (č. 25 Moc, č. 26 Něha), lze ložnice 25 a 26 osamostatnit a pronajmout odděleně, se samostatným příslušenstvím pro každou zvlášť. Vybavení na to jsme. Tuto variantu ale nabízíme jen na základě osobní domluvy, nikoli přes online rezervační systém, který to zatím neumí a musí se mu to zadat růčo. Cena je v takovém případě stejná jako pro jakýkoli jiný dvoulůžkový nebo třílůžkový pokoj, který v systému vidíte. Doptejte se emailem či telefonicky.


---

Témata a charakteristika rodinného pokoje, respektive jeho ložnic:


Pokoj 25 MOC

Mocný pokoj je situovaný ve druhém patře našeho hotelu. Je to dokonalá půdní zašívárna. Pokoj je kompletně zasazený ve zkosení, mezi stropní a podlahové trámy, takže tu trochu překonáváte naše hotelové Pyreneje. To znamená, že neustále stoupáte vzhůru, a byste sestoupili níže :-) Z předsíně dolů do koupelny, z pokoje nahoru do předsíně ... a tak :-) :-) :-)

Pokoj je třídy Tourist*. Ručník je k dispozici. Je třeba mít vlastní toaletní potřeby a (jste-li zvyklí), též osušku. Případně si je u nás můžete za příplatek objednat.

Tématem pokoje je Moc. A to nad vlastním životem. Protože kdo vládne svému životu /nepouští moc nad ním ze svých rukou/, ten má zdraví. Kdo moc nemá, ten má ne-moc. Ať už ve smyslu podlomeného zdraví (nemoc) nebo ve smyslu mála a nedostatku (ne moc). Jestli jste ten který případ, můžete začít měnit tento post právě u nás. Skrze smírčí obrazy, harmonizéry a diagnostickou kresbu s jejich autorkou, majitelkou hotelu, geomantkou Baru-Aru můžete nahlédnout do tajů sebe sama, svých podvědomých vzorců a přesvědčení - a něco s nimi začít dělat. diagnostickou kresbu nabízím v rámci pobytových balíčků.

Pro-rodinný charakter pokoje č. 25:
Pokoj lze pronajmout samostatně, anebo jako rodinný, to jest s přidruženým dětským pokojem pro tři osoby (č. 26). V takovém případě je dětský pokoj přístupný po schůdkách ze společné vnitřní předsíně a užíváte společnou koupelnu.​ Pokoj 26 může samostatnými (uzamykatelnými) dveřmi využívat i příslušenství jiné.

--

Pokoj 26 NĚHA

Něžný pokoj je podkrovní, ve druhém patře hotelu. Má tři samostatné oddělené postele, z toho dvě situované podélně ve zkosení. Z hotelové chodby je přístupný po schůdkách skrze předsíňku hotelové půdy. Z předsíně se též vstupuje na toaletu a sprchu. Příslušenství je společné s Ubytovnou Hřebenovka - anebo s pokojem č. 25 Moc. Výhled ze střešního okna. Okno na jih.

Tématem pokoje je Něha. Víc asi netřeba dodávat. Energetické, smírčí a harmonizační obrazy naší majitelky a geomantky Baru-Aru a výhled na nejvyšší stolovou horu naší země Vás tu pohladí na Duši. V rámci pobytových balíčků můžete využít diagnostickou konzultaci s autorkou tématických energetických obrazů, geomantkou a majitelkou hotelu Baru-Aru.

Pro-rodinný charakter pokoje č. 26:
Pokoj lze pronajmout samostatně (v takovém případě sdílíte příslušenství s Ubytovnou Hřebenovka, anebo jako rodinný, to jest tento jako dětský (3 děti) s přidruženým rodičovským pokojem (manželské dvoulůžko na č. 25). V takovém případě je rodičovský pokoj přístupný po schůdkách ze společné předsíně a užíváte společnou koupelnu.​


---


Všechny pro-rodinné pokoje u nás
Pro rodinu (rodiče s adolescenty, prarodiče s vnoučaty, blízké přátele, kolegy na cestách a podobně), kteří chtějí mít v rámci jednoho pokoje oddělené ložnice nebo samostatné sousedící pokoje propojené vnitřními dveřmi, je na našem hotelu možné využít také pokoje číslo:

13 pro 2+1 osoby (jeden pokoj se dvěma ložnicemi a společným příslušenstvím)
17 pro 2+1 osoby (dva samostatné pokoje /č.15 a č. 16/ s vlastním příslušenstvím)
20 pro 2+2 osoby (dva samostatné pokoje /č.21 a č. 22/ s vlastním příslušenstvím)
25 pro 2+3 osoby (jeden pokoj se dvěma ložnicemi /č. 25 a č. 26/ a společným /nebo i odděleným/ příslušenstvím)


Hotel U Zeleného stromu v Janově nad Hřenskem * Janov 5 * www.uzelenehostromu.cz * hotel@uzelenehostromu.cz * +420 731 210 753 *

Vybavení pokoje

  • Telefon
  • Bezdrátový internet
  • Sprcha
  • WC
  • Ústřední topení
  • Domácí mazlíčci : Za cenu: 500 Kč
  • Nekuřácké prostředí
  • Přenosný ventilátor
  • Rozloha místnosti : 19m²
  • Typy postelí : 1x Manželská postel, 3x Samostatná postel
  • Velikost postele : Šířka: 80cm, Délka: 200cm
  • Počet ložnic : 2
  • Počet místností : 2
Zpět na pokoje